Vineri seara, Piața Ovidiu din Constanța a fost inundată de o mulțime de oameni și acorduri de muzică bună.  UAR – sucursala Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța a organizat un concert sub denumirea ”Seară de jazz”, eveniment susținut de trupa ”Allegro Band”. Muzicienii trupei s-au reunit special pentru acest eveniment, sub îndrumarea lui Romeo Ispas, armean constănțean- solist vocal totodată, artist cunoscut in lumea culturala, care s-a remarcat in mod deosebit si prin implicarea in majoritatea evenimentelor organizate de sucursala Constanta a UAR.

jazz constanta 10Este a treia editie a unui acest gen de eveniment organizata de UAR Constanta in colaborare cu primaria municipiului si se doreste a fi o traditie la final de sezon estival la malul Marii Negre. Prezenta a fost peste asteptarile organizatorilor. La aceasta  ”Seara de jazz” au participat si reprezentanți ai altor comunități etnice,  locale, dar și oameni de cultură și iubitori de jazz.

Organizatorii isi doresc acest eveniment sa fie unul la care, pe viitor, sa participe cat mai multi artisti consacrati ai genului.

jazz constanra 11

Intreg evenimentul a fost filmat de Dra Armine Vosganian careia se cuvine sa ii multumim si pe aceasta cale.

jazz constanta 2