Fiecare prilej în care copiii armeni pot fi împreună nu trebuie ratat, de aceea în comunitatea armeană din Constanța este foarte implicată în proiecte prin care cei mici să fie cât mai mult timp laolaltă.

h1Deși controversată din multe puncte de vedere, cel mai adesea filozofice, ziua de Halloween este totuși, pentru multi dintre noi încă o zi în care putem fi împreuna, copii, părinți, bunici și să ne bucurăm de prezența celori dragi, într-un secol în care, în goana nebună de a face față realității, ne rămâne atât de puțin timp pentru viața de grup, de etnie, de comunitate. Viața aceasta comunitată era cândva definitorie pentru noi, ca și etnie, însă tumultul unui cotidian solicitant își pune din ce în ce mai mult amprenta, de aceea încercăm să încetinim acest curs, în ultimă instanță firesc, prin activități, întâlniri, ateliere dedicate celor mici prin care, alături de ei, și noi , adulții să reușim sa găsim bucuria de a fi împreună cât mai des.
Așa că, de Halloween, ne-am bucurat împreună, copii, părinți, bunici, cioplind dovleci și anul acesta și ne dorim să o facem în fiecare an!

 

Luiza Terzian