Apelul reprezentantului național al Fondului Armenia in România prilejuit de emisiunea Teledon din 22.11.2018

Dragi prieteni,

Fondul Armenia este organismul prin care armenii de pretutindeni precum și simpatizanți ai acestora pot contribui personal la dezvoltarea și renașterea economică și socială a Armeniei și a  Arţah-ului ( Nagorno Karabakh-ului).

De la înfiinţarea sa și până în prezent , Fondul Armenia a pus în opera circa 1100 de proiecte majore , în valoare de peste 350 milioane  USD , o sumă impresionantă dar care nu reflectă pe deplin potenţialul naţiunii armene globale.

Aș dori ca anul acesta sa fie un an aparte în istoria Fondului Armenia, printr-o mobilizare a cât mai mulţi membri ai comunităţii de sustinere prin donaţii a activitaţii fondului , ca sa marcam și noi în acest fel anul revolutiei de catifea care a avut loc în Armenia în primavara acestui an.

chrome_2018-11-02_18-14-07

Activitatea fundației în cei peste 25 de ani de existență s-a desfășurat pe baza principiilor transparenței și corectitudinii, prin prezentarea de rapoarte contabile anuale pe proiectele în lucru, pentru asigurarea unei atmosfere de încredere între donatori și colaboratori.Urmare a incidentului legat de fapta fostului director executiv va informez că au fost înăsprite criteriile de control intern financiar și de audit astfel încât sa nu se repete asemena evenimente.

Pentru implementarea programelor sale panarmene, fondul a inițiat din 1996 emisiuni teledon .

Pe 22 noiembrie 2018 va avea loc la Los Angeles teledonul anual al fondului  Armenia.Teledonul se va transmite prin satelit ,cablu și internet pentru a fi urmărit de cât mai multa lume.

Vă invit să participați în număr cât mai mare la campania de colectare de donații și la emisiunea teledon din acest an care au ca destinație continuarea programului început anul trecut în Arţah – foraje de adâncime și construirea de noi sisteme de irigație și utilizarea energiei solare, indiferent de suma pe care o puteți dona, pentru că important este, să participăm cu toții și fiecare cu cât poate la îmbunătățirea nivelului de viață al compatrioților noștri.

 

Pentru comunicarea donațiilor și/sau a intențiilor de donație vă rugăm să luați legătura cu dl. ing. Garabet Haciaturian – telefon 0726.666.827 – reprezentantul fundației în România.

 

Garabet Haciaturian

Reprezentant național al fundației în România.